[Apple] WWDC

Apple visar upp all sin nya mjukvara och jag kan inte vänta tills det blir höst! Snygga och smarta lösningar till både macen, iPhonen och iPaden.

Väldigt kortfattat kan man säga att molnet har nått Apple och allting kommer synkas automatiskt. Inget mer drabbel med att synka alla enheter en och en för att få kalendern snygg med andra ord. Samma sak gäller såklart dokument, musik, kontakter och annat nödvändigt. För min del blir det här s.t.o.r.t.

Det separerade tangentbordet till iPad verkar ju också hur coolt som helst. Att kunna skicka SMS är väl sådär nödvändigt däremot. Rätt coolt dock.

Stor renovering av OS X. Som vanligt snyggas allting till och görs lite mer användarvänligt - något som PC-världen borde börja med snart för att ta ikapp lite. Mycket mer anpassat till multitouch och fullscreen-view nu. Mission Control verkar lite onödigt däremot och finns typ redan.

För övrigt kan jag tipsa om ett litet program som heter Alfred - perfekt för att göra snabba sökningar och starta program med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0