[Soul Calibur 5] Bästa karaktärerna


Efter i runda slängar 250 matcher börjar man kunna utröna vilka de bästa karaktärerna är. Varesig man möter en total nybörjare eller ett proffs får man alltid problem med samma karaktärer. Många av dem dyker dessutom upp på listan över "enklast att använda". Skäms på er! Att förlora mot en duktig spelare är en sak (Hilde, Raphael, Sigfried ..) men att förlora mot någon som bara spammar en knapp är rätt irriterande.

Min lista har ni här:

1. Natsu
Överlägset snabbast och enklast att komba med. Hon är osynlig hälften av tiden och teleporterar sig. Det känns som att en medelbra spelare omöjligt kan förlora med Natsu.

2. Pyrrha
Kräver noll skill och ger mest skada snabbast. Lär dig hennes 2-3 bästa attacker och det blir väldigt svårt att slå dig.

3. Mitsurugi
Ja han ligger fortfarande kvar .. inte så konstigt. Alla attacker är snabba och ger mycket skada. Ingenting går att sidesteppa mot och man måste komba sig igenom hela fighten för att slippa ligga på rygg. Släng sedan in några kast och du är som 95% av alla andra n00bs på nätet.

4. Leixia
Alltid varit rankad som en av de allra bästa karaktärerna och är fortfarande det. Snabb och stabil. Ingen nybörjarkaraktär utan en karaktär med potential.

5. Viola
Den här karaktären är ny och det kan vara min ovana vid henne som talar. Men hon är ju helt sjuk! Löjlig som fan också med hennes boll - JA hon har en boll istället för ett riktigt vapen. Förutom att hålla koll på en supersnabb karaktär har man en boll som helt random anfallen en från där den befinner sig. Hon måste ju vara dubbelt så bra då ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0